Односите со соседите и прашањето за името 16 01 2013


Дата: 09.11.2019 17:23:39 Просмотров: 25174 Длительность: 16:50
Поделиться:

Категории: Новостное
Односите со соседите и прашањето за името 16 01 2013

Денес, во организација на Македонскиот центар за меѓународна соработка и Институтот за демократија "Социетас Цивилис", се оддржа тркaлeзна маса посветена на односите на Република Македонија со соседите и прашањето за името на која Министерот за надворешни работи, Никола Попоски даде свое видување.

Похожие видео:

Написать комментарий
Комментарии

Никто ещё не оставил комментариев, станьте первым.